Βραβευτήκαμε ως κοινωνική επιχείρηση στα Hellenic Responsible Business Awards 2021!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Σημαντική διάκριση απέσπασε το InfinityGreece στα βραβεία Hellenic Responsible Business Awards 2021 by BOUSSIAS, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του ΣΕΒ, καθώς του απονεμήθηκε το ασημένιο βραβείο (Silver Award) στο τομέα της εκπαίδευσης στην κατηγορία της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. 
Hellenic Responsible Business Awards 2021

Hellenic Responsible Business Awards 2021

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι εξαιρετικά τιμητικό για τον οργανισμό, καθώς καταφέραμε να ξεχωρίσουμε αλλά και να αποσπάσουμε το ασημένιο βραβείο για την εκπαιδευτική μας δράση και τον αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.  Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στην Αθήνα, στο αίθριο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, την Πέμπτη 1 Ιουλίου, όπου παρευρέθηκαν όλες οι επιχειρήσεις που απέσπασαν βραβείο στην κατηγορία τους. 

Τα Hellenic Responsible Business Awards αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα βραβεία στο χώρο των επιχειρήσεων και στόχο έχουν να αναδείξουν την κοινωνική ανάπτυξη και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Βραβεύουν τόσο επιχειρήσεις, όσο και ΜΚΟ, φορείς και κοινωνικές επιχειρήσεις με βάση τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο που είχαν σε κάθε κατηγορία που διαγωνίζονται. 

Hellenic Responsible Business Awards 2021

Hellenic Responsible Business Awards 2021

Ως InfinityGreece είμαστε μια κοινωνική επιχείρηση με αντικείμενο τα media και το marketing με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Προσεγγίζουμε την παραπάνω θεματική με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  • Βοηθώντας νέους να αναπτύξουν δεξιότητες στα digital media μέσα από προγράμματα εθελοντισμού και εκπαίδευσης
  • Βοηθώντας επιχειρήσεις να αναπτύξουν την επικοινωνία τους παρέχοντας αντίστοιχες υπηρεσίες

Από το 2014 έχουμε βοηθήσει πάνω από 470 νέους μέσα από το εκπαιδευτικό-εθελοντικό πρόγραμμα να αναπτύξουν soft & hard skills στα digital media, με άμεση εφαρμογή στην επαγγελματική τους ενασχόληση, ενώ έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 90 φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό συγκεντρώνοντας πάνω από 20.000 παρευρισκόμενους στις δράσεις τους.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες αλλά και τους εθελοντές μας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια! Συνεχίζουμε δυναμικά!

poland

Training Course «Level App» – 28/01/2022 – 05/02/2022 – Rzeszów, Poland

Level APP TRAINING COURSE FOR YOUTH WORKERS ΠΟΥ Rzeszów, Poland ΠΟΤΕ 28 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου 2022 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 3 άτομα 18-40 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 275€ Περιγραφή „Level App” is a Youth

Orfű, Hungary

Training Course «Youth for a peaceful Society» – 18-26/11/2021 – Orfű, Hungary

Youth for a peaceful society TRAINING COURSE FOR YOUTH WORKERS ΠΟΥ Orfű, Hungary ΠΟΤΕ 18-26 Νοεμβρίου 2021 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 3 άτομα 18-40 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 275€ Περιγραφή 1.Promoting peace

en_GB

The applications are open

Κάνε αίτηση και ζήσε μια μοναδική εθελοντική εμπειρία!