Το InfinityGreece είναι ένα μέρος φτιαγμένο για νέους δημιουργούς, γεμάτο προκλήσεις, εμπειρίες, καλούς συνεργάτες και όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα.

Αν είσαι ένας από αυτούς ήρθες στο σωστό μέρος!

Τι είναι το εθελοντικό πρόγραμμα του InfinityGreece;

Είναι μια εμπειρία φτιαγμένη για να σε βοηθήσει να μάθεις και να εξελιχθείς.

Τι κάνουν οι εθελοντές του InfinityGreece;

Μέσω της συνεργασίας, εξελίσσουν soft & hard skills στα digital media, ενώ παράλληλα διευρύνουν το δίκτυο γνωριμιών τους, προετοιμάζονται για την ένταξή τους σε εργασιακό περιβάλλον και συμβάλλουν στην ενεργοποίηση όλο και περισσότερων νέων στην πόλη, αφήνοντας το δικό τους θετικό αντίκτυπο.

Γιατί εθελοντές και όχι μαθητευόμενοι;

Στόχος του εθελοντικού club του InfinityGreece, περά από την ανάπτυξη των μελών του, είναι η δημιουργία δράσεων και εκδηλώσεων που αφήνουν το στίγμα τους στην πόλη. Κάθε ιδέα μπορεί να γίνει πράξη, κάθε δράση έχει κάτι όμορφο να δώσει, όπως το “Τσίμπα ένα χαμόγελο” για την παγκόσμια μέρα ευτυχίας ή το “Volunteers’ Talent” για τους εθελοντές της Θεσσαλονίκης. Δες περισσότερα  εδώ 

 

"Η ομάδα, πέρα από δεξιότητες, μου χάρισε αμέτρητες όμορφες στιγμές. Ξεκίνησα ως αρθρογράφος ψάχνοντας κάτι δημιουργικό για τον ελεύθερο χρόνο μου και συντομα μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω τις ιδέες μου και να δοκιμάσω τον εαυτό μου στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Τρία χρόνια αργότερα, χαίρομαι που το τόλμησα."
Αγγέλα Βασιλούδη
HR Manager 2015-2018

Γιατί εδώ;

Εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και να δοκιμαστείς! Να μάθεις από προηγούμενα μέλη που βρίσκονταν ακριβώς στην ίδια θεση με εσένα, να έρθεις σε επαφή με τα media, να ηγηθείς μιας ομάδας, να διαφημίσεις ένα project, να πετύχεις αλλά και να αποτύχεις, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και προστατευμένο, κατάλληλο για να πειραματιστείς. Σε ένα περιβάλλον όπου θα σου δοθούν καθοδήγηση, εξοπλισμός, συνεργάτες και δικτύωση.

Σε ποιες ομάδες μπορώ να ενταχτω;

Θεωρούμε ότι για να γνωρίσει κανείς πραγματικά τα digital media πρέπει να έρθει σε επαφή με 3 διαφορετικά αντικείμενα: Content Creation, Management & Technology.  Στο InfinityGreece μπορείς να ασχοληθείς με όποιον από τους παραπάνω τομείς επιθυμείς, ή και γιατί όχι, σε βάθος χρόνου να πάρεις εμπειρία σε όλα τα παραπάνω κομμάτια και αργότερα να είσαι έτοιμος να ιδρύσεις το δικό σου media portal!

Οι ομάδες του InfinityGreece

designed

Content Creation

Radio, Blog,Photography, Video ή Marketing

Management

Human Resources, Academy Training Platform, Event Management (TeamX)

Technology

Web Design/Development

"Αποφοιτώντας από το Λύκειο ήξερα πως έψαχνα μία ομάδα ώστε να διαμορφώσω το χαρακτήρα μου και να αποκτήσω εμπειρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνάντησα τότε το InfinityGreece και κατάφερα να γνωρίσω τη μαγεία του ραδιοφώνου και της αρθογραφίας, χόμπι που διατηρώ ακόμη και σήμερα και πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μου."
Λάμπρος Καραβίδας
Radio Producer 2014-2017

Τι είναι η TeamX;

Ομάδα X, όπως ο άγνωστος Χ. Ένα καινούργιο project με άγνωστες προκλήσεις ξεπηδάει κάθε φορά από τους εθελοντές του InfinityGreece. Είναι μια ομάδα που σχηματίζεται μονάχα για να φέρει εις πέρας το project και διαλύεται μετά την ολοκλήρωσή του. Έτσι οι συμμετέχοντες συμμετέχουν στο οργανωτικό κομμάτι μόνο διοργανώσεων που πραγματικά τους αφορούν, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν διοικητικές ικανότητες!

Τι ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από το InfinityGreece; (δικτύωση, εκπτώσεις κ.α.)

Η διαχείριση του εθελοντικού προγράμματος γίνεται από τους ίδιους τους εθελοντές  σύμφωνα με την εκάστοτε ιεραρχία υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της διοίκησης του InfinityGreece. Η συμμετοχή youth club κοστίζει ετησίως 15€ για την υποστήριξη των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και των διοικητικών εξόδων. Περιλαμβάνει την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική, την χρήση του χώρου και του εξοπλισμού κάθως επίσης και δικτύωση με ενεργούς νέους ή και επαγγελματίες της πόλης. Επιπλέον περιλαμβάνεται η δωρεάν συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το  “Teamwork in Digital Media” αλλά και το “Summer Training” . Aκόμα περιλαμβάνονται εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα και επιχειρήσεις και πρόσβαση στην πλατφόρμα εκπαίδευσης “InfinityGreece Academy”.

"Όταν μπήκα στο InfinityGreece μιλούσα γρήγορα και μασούσα τα λόγια μου. Όντας στην ομάδα του ραδιοφώνου, κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα και να φτιάξω τον λόγο μου. Έμαθα να συνεργάζομαι με άτομα τελείως διαφορετικά από μένα και να διαχειρίζομαι καλύτερα τις κρίσεις που προκύπτουν"
Γιώργος Κοσμίδης
Radio Manager 2016-2018
elGreek
en_GBEnglish elGreek