Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
New Interview

New InterView

➦ Τι είναι;

Το έργο “New Interview” είναι ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης στα πλαίσια του προγράμματος European Solidarity Corps. Στόχος του προγράμματος είναι η υλοποίηση συνεντεύξεων με επαγγελματίες των media και του marketing, οι οποίοι θα μοιραστούν την επαγγελματική τους πορεία και εμπειρία με τους νέους.

Το έργο έχει ως στόχο να ενισχύσει τους νέους και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τον χώρο του marketing ως μια πιθανή επιλογή για το μέλλον τους. Επίσης, παρέχει υποστήριξη στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων. Μέσω του έργου, προσφέρεται η δυνατότητα μετάδοσης της εμπειρίας των επαγγελματιών των media και του marketing σε ψηφιακό επίπεδο.

Η πλατφόρμα που δημιουργείται στο πλαίσιο του έργου περιλαμβάνει συνεντεύξεις με επαγγελματίες από τον χώρο των media και του marketing. Οι νέοι έχουν δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο των συνεντεύξεων και μπορούν να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους νέους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν καλύτερα τον τομέα που επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματικά.

➦ Πως έγινε;

Κατά τη διάρκεια της εξαγωγής του έργου, συμμετείχαν αξιόλογοι καλεσμένοι από διάφορους κλάδους των media και του marketing. Επιπλέον, εθελοντές του οργανισμού βρίσκονταν στο backstage και παρείχαν βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου. Η προσφορά των εθελοντών συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή του project στο χώρο που μας φιλοξένησε, το SPACELAB.

➦ Αποτελέσματα:

Είναι από τα μεγαλύτερα project του InfinityGreece, καθώς μέσω αυτού οι εθελοντές γνώρισαν καλύτερα τον επαγγελματικό χώρο και οι συνεντεύξεις με τους αξιόλογους επαγγελματίες θα βοηθήσει πολύ τους νέους! Οι θεματικές ενότητες αποτελούνται από συμβουλές, εμπειρίες, δυσκολίες, πρώτα βήματα και στόχους. Με αυτό τον τρόπο οι νέοι θα μπορέσουν να ταυτιστούν με κάποιον ομιλητή και να εμπνευστούν.

➦ Δείτε περισσότερα εδώ