Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
InfinityGreece Kids

Kids InfinityGreece

➦ Τι είναι;

Το Kids InfinityGreece αποτελεί ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών και της δημιουργίας ευχάριστών στιγμών μέσα από παροχή δραστηριοτήτων, εργαστηρίων τυπικής μάθησης, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων από εκπαιδευτές.

➦ Πως έγινε;

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά υλοποιείται όλους τους μήνες του έτους, με συνολική διάρκεια: 1 ½ ώρα. Οι δραστηριότητες διακρίνονται ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών, ενώ πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ψυχαγωγικές δραστηριότητες καθώς και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν: διαδραστικά παιχνίδια, ασκήσεις και εργαστήρια σχετικά με την συνεργασία σε ομάδες, τον σεβασμό, την αποτελεσματική επικοινωνία, ice breaking activities, ζωγραφική, τρέξιμο, κατασκευή αντικειμένων, μουσική, επιτραπέζια και αθλητικά παιχνίδια.

➦ Αποτελέσματα:

Μέσω του Kids InfinityGreece τα παιδιά εντείνουν την κριτική σκέψη και δημιουργικότητά τους, ψυχαγωγούνται και κατανοούν πως να συνεργάζονται σε ομάδες με αξίες όπως ο σεβασμός και η αποτελεσματική επικοινωνία.

➦ Δείτε περισσότερα εδώ