Παρουσίαση του project InfinityGreece Academy

Tον Οκτώβριο του 2016, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, έγινε η αρχή για την εκπαιδευτική πλατφόρμα “InfinityGreece Academy”. Το κοινό αγκάλιασε την παρουσίαση και συμμετείχε συλλογικά στη δημιουργία οδηγών/tutorials, μέσω Google Drive, live κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση, το InfinityGreece διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο ÜBERΝΤΟΥΖ (Δαναΐδων 8) την παρουσίαση του project  “InfinityGreece Academy”.

Τι είναι το InfinityGreece Academy;

Το InfinityGreece Academy είναι ένα project που τρέχει εσωτερικά τον τελευταίο χρόνο και έχει σκοπό την συνεχή εκπαίδευση νέων και παλιών εθελοντών αλλά και τον διαμοιρασμό γνώσεων μεταξύ της εθελοντικής ομάδας του InfinityGreece.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία πλατφόρμα που συγκεντρώνει εκπαιδευτικό υλικό ως προς τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούνται οι εθελοντές του InfinityGreece (radio, blog, video, marketing, HR). Την διαχείριση και εξέλιξη του περιεχομένου που θα υπάρχει εντός της πλατφόρμας ανέλαβαν οι εθελοντές του InfinityGreece, ενώ την υλοποίηση -από τεχνικής άποψης- η ομάδα της Οrigen.gr με τους οποίους και διατηρείται στενή συνεργασία.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

17:00 –  Άφιξη στο χώρο της εκδήλωσης

17:30 –  Εισαγωγική ομιλία

17:40 –  Έναρξη παρουσίασης

18:10 –  Απορίες, Ερωτήσεις, Σχόλια

18:20 –  Διάλειμμα

18:45 –  Workshop by Youthnest με θεμα “Build a Bridge”.

InfinityGreeceΜε την ολοκλήρωση του workshop θα ακολουθήσει networking.

“If we are all good communicators, where does all the miscommunication come from?!” :Με το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει workshop της Youthnest με θέμα την ομαλή επικοινωνία μέσα σε κάθε ομάδα, εθελοντική και μη. Εισηγήτρια του workshop θα είναι η Χριστίνα Χατζηαργυρου.

Στο χώρο του ÜBERΝΤΟΥΖ θα υπάρχουν info points από εθελοντικές ομάδες ή οργανισμούς όπως της Ethelon, των United Societies of Balkans, TEDx University of Macedonia, Comvos, Panthers Racing Auth και Finance Club.

InfinityGreece

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/484472415282212

Orfű, Hungary

Training Course «Youth for a peaceful Society» – 18-26/11/2021 – Orfű, Hungary

Youth for a peaceful society TRAINING COURSE FOR YOUTH WORKERS ΠΟΥ Orfű, Hungary ΠΟΤΕ 18-26 Νοεμβρίου 2021 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 3 άτομα 18-40 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 275€ Περιγραφή 1.Promoting peace

el