Τι είναι το «Τσίμπα Ένα Χαμόγελο»;

Η ημέρα της ευτυχίας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου όπως καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 2012. Το «Τσίμπα Ένα Χαμόγελο» είναι ένα Φεστιβάλ Ευτυχίας το οποίο διεξάγεται από τον εθελοντικό οργανισμό νεολαίας Infinity Greece τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φέτος θα είναι ο πέμπτος συνεχόμενος χρόνος διεξαγωγής του. Σκοπός του φεστιβάλ «Τσίμπα Ένα Χαμόγελο» είναι να γνωστοποιήσει στους νέους την ύπαρξη της Παγκόσμιας Ημέρας Ευτυχίας, αναδεικνύοντας έτσι τη σημαντικότητα της ψυχικής υγείας και να τους εμπνεύσει δημιουργικά για μία πιο χαρούμενη ζωή!
Τσίμπα ένα Χαμόγελο:
Μοιράζουμε Χαμόγελα!
Πέμπτη 17 Μαρτίου στη 13:00 σε καλούμε στο Rehab Pub στη Βαλαωρίτου, για να γίνεις και εσύ μέρος της δράσης!
Στο pre-event του Φεστιβάλ Ευτυχίας, θα χωριστούμε σε μικρότερες ομάδες με στόχο να κολλήσουμε στην πόλη τα πιο χαρούμενα poster και να μοιράσουμε χαμόγελα! 😃
Θα μοιραστούν μπλουζάκια και μπαλόνια στους συμμετέχοντες, με πολλές άλλες εκπλήξεις σε ένα δημιουργικό μεσημέρι!
Τι χρειαζόμαστε από εσένα; Την καλή σου διάθεση! Όλα τα υπόλοιπα τα βάζουμε εμείς!

Βρες την εκδήλωση στο Facebook: https://fb.me/e/32ToL3JiU
Τσίμπα ένα χαμόγελο: Φεστιβάλ Ευτυχίας | StandUpComedy|YouthActions|InfoPoints Κυριακή 20 Μαρτίου στις 8:30 μμ. στον πολυχώρο WE, πάμε να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πιο χαρούμενη! Μοιράζουμε χαμόγελα και χαρούμενα vibes σε μια βραδιά με Stand Up Comedy, Info Points, Youth Actions και πολλά άλλα δρώμενα! Η βραδιά κλείνει με Stand Up Comedy! Παρουσιάζει ο Ανδρέας Πασπάτης! Μαζί του οι: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος , Πιέρρος Πατουχέας , Θάνος Αυγερινός και Χρήστος Αράπογλου. Headliner ο Θωμάς Παπαδάκης! Guest η Άννα Γεωργίου ! Βρες την εκδήλωση στο Facebook: https://fb.me/e/1NGgpW52R
Πασπάτης-3-scaled.jpg

Ανδρέας Πασπάτης - Παρουσίαση

Ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central στο Λονδίνο και η πρώτη solo του παράσταση “Τσάι Party” παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2017 και 2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο stand up comedy battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”. Ακόμα, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το “Stand up for U”, διάφορα TedX, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και πλέον συνδιοργανώνει το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Open Mic.

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Είναι ο πιο παλιός… σύγχρονος κωμικός. Έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1200 παραστάσεις ενώ φέτος κλείνει 30 χρόνια στη σκηνή του Ελληνικού stand up comedy! Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, έχει συμπαρουσιάσει 2 τηλεπαιχνίδια σε ΑΝΤ1 και ALPHA, έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 20 τηλεοπτικά σποτ, ενώ δεν έχει αφήσει αλώβητο ούτε το διαδίκτυο. Έχει 2 σειρές σε συνεργασία με το comedy lab «έξω φρενών» και «life style kai…@@@μάντολες» ενώ τα βίντεο του στο τικ τοκ (ravnio fan page) έχουν ξεπεράσει το 1,6 εκ. προβολές! Φέτος παρουσιάζει τη solo special παράσταση: «30 χρόνια κωμωδία + tips» θα ενθουσιαστεί αν τον πείτε: Ράβνιω! Θα θυμώσει αν του πείτε: Μαυρίκιος Μαυρικίου!
Ραβνιο-2-scaled.jpg
ΠΙΕΡΡΟΣ-ΠΑΤΟΥΧΕΑΣ-scaled.jpg

Πιέρρος Πατουχέας.

Ένας γεωλόγος στην υπηρεσία της υπηρεσία της κωμωδίας. Μόνος του σκοπός, μαζί του… να γελάνε και οι πέτρες. Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής ανάπαυσης ο Πιέρρος επιστρέφει γεμάτος ζωντάνια και με νέα και παλιά αστεία στην φαρέτρα του έτοιμος να μοιράσει χαμόγελα και συγκίνηση. Θα γελάσεις. Θες δεν θες (Ελπίζουμε να θες, το “Τσιμπά ένα χαμόγελο” δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μη επιθυμητά γέλια)

Θάνος Αυγερινός

Μου αρέσει να κάνω σταντ απ και να γράφω μουσική.
Θάνος-Αυγερινός.jpg
Αραπογλου-1-scaled.jpg

Χρήστος Αράπογλου

Ασχολείται με το σταντ απ κομεντί τα τελευταία χρόνια. Δεν του αρέσουν πολλά πράγματα και λατρεύει να μας μιλάει για αυτά που μισεί. Οι νέοι του φαίνονται περίεργοι και οι συνήθειες τους ακατανόητες. Προτιμά να κάθετε στο σπίτι με την γυναίκα του και να βλέπει παλιές ταινίες.

Άννα Γεωργίου - Guest

Γεια είμαι η Άννα και πόσο άβολο είναι να γράφεις περιγραφή για τον εαυτό σου; Ένας φίλος μου είπε ότι είναι πολύ. Εγώ δεν ξέρω νιώθω πολύ κουλ να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτά. Αντίο.
Αννα-Γεωργίου.jpg
Θωμάς-Παπαδάκης-scaled.jpg

Θωμάς Παπαδάκης - Headliner

Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη. Το 2018 αποφοίτησε (προς έκπληξη του) από την Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στην μανούλα του). Έκανε τα πρώτα του βήματα στο stand up comedy τον Μάιο του 2017. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις stand up comedy σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, ενώ έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους κωμικούς της κοινότητας. Συμμετέχει ενεργά και αδιαλείπτως σε όλα τα open mic της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, κατακτώντας την πρώτη θέση σε κάποια διαγωνιστικά. Τον Μάιο του 2018 βγήκε δεύτερος στο διαγωνιστικό open mic του πρώτου Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και στην τελική τριάδα το 2019.

Βλέποντας την ευτυχία

Η κοινωνικοποίηση και η παροχή δραστηριοτήτων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο ευχάριστα συστατικά του οργανισμού μας. Συντελεί τόσο στον τρόπο εκμάθησης των εθελοντών του όσο και στην καλλιέργεια της δημιουργικότητας τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Διοργανωτής είναι το Infinity Greece , ένας οργανισμός νεολαίας που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 2014. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους νέους να αναπτύξουν δεξιότητες στα digital media και ευρύτερα στον χώρο της επικοινωνίας και του marketing.

Το pre-event «Τσίμπα ένα Χαμόγελο: Μοιράζουμε Χαμόγελα!» θα γίνει την Πέμπτη 17 Μαρτίου, 1 – 7 μμ., στο Rehab Pub (link τοποθεσίας).

Το main event «Τσίμπα ένα χαμόγελο: Φεστιβάλ Ευτυχίας | StandUpComedy|YouthActions|InfoPoints» θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου, 8:30 – 12 μμ., στον πολυχώρο WE 

Δε χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή! Κοινοποίησε τη δράση και το Φεστιβάλ Ευτυχίας στους φίλους σου στα social media και έλα να μοιράσουμε χαρά στην πόλη!

💡Η είσοδος και στους δύο χώρους γίνεται μόνο με Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Το Φεστιβάλ Ευτυχίας «Τσίμπα ένα Χαμόγελο» συγχρηματοδοτείται από το European Solidarity Corps Greece

Με την υποστήριξη του European Solidarity Corps Greece.