Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
connect we stand

Connected We Stand Festival

➦ Τι είναι;

Το Connected We Stand Festival είναι ένα πολυθεματικό φεστιβάλ εθελοντισμού. Σκοπός του Connected We Stand Festival είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι νέοι άνθρωποι σε θέματα ενεργής συμμετοχής, αλληλεγγύης, στην αλλαγή νοοτροπίας μέσα από απλές καθημερινές πράξεις και η ένωση των ανθρώπων ανεξαρτήτου εθνικότητας, φύλλου και ηλικίας.

➦ Πως έγινε;

Το Infinity Greece σε συνεργασία με την ADDART πραγματοποίησαν το Connected We Stand Festival. Μέσω τελετών απονομής βραβείων, ζωντανής μουσικής, εκθέσεων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εκθέσεων Τέχνης και Φωτογραφίας, Αθλητικών και Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων και συζητήσεων, πραγματοποιήθηκε η ένωση των ανθρώπων ανεξαρτήτου εθνικότητας, φύλου και ηλικίας.

➦ Αποτελέσματα:

Το Connected We Stand Festival συνείσφερε στην ενίσχυση του αισθήματος του Ευρωπαίου πολίτη, στην ενεργή συμμετοχή των νέων σε δράσεις και ευκαιρίες για την πόλη τους και στη δημιουργία περιβαλλοντικής και κοινωνικής συνείδησης. Επιπρόσθετα, μέσω του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανάδειξη της πόλης ως σημείο αναφοράς και ταξιδιωτικού προορισμού για τα Βαλκάνια, καθώς και αναδείχθηκαν πρωτοβουλίες που κατέχουν ζωτικό αντίκτυπο στην Κοινωνία των Πολιτών.

➦ Δείτε περισσότερα εδώ