Ολοκληρώθηκε η υποδοχή εθελοντών Β εξαμήνου 2017-18 στο InfinityGreece – Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υποδοχή νέων εθελοντών για το Β εξάμηνο της σεζόν 2017-18. Η παρέα του InfinityGreece αριθμεί πλέον πάνω από 30 νέα μέλη! Τα νέα μέλη μετά το πέρας των συνεντεύξεων, ενημερώθηκαν σε μαζική συνάντηση για τις δράσεις της ομάδας, καθοδηγήθηκαν από τους υπευθύνους κάθε τομέα για την πορεία τους στο προσεχές διάστημα και είχαν ενεργό ρόλο σε όποια άλλη δράση προέκυψε. Φυσικά η υποδοχή ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο πάρτυ καλωσορίσματος στο Door 55 επί της Αλεξάνδρου Σβώλου, το στέκι του InfinityGreece.

poland

Training Course «Level App» – 28/01/2022 – 05/02/2022 – Rzeszów, Poland

Level APP TRAINING COURSE FOR YOUTH WORKERS ΠΟΥ Rzeszów, Poland ΠΟΤΕ 28 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου 2022 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 3 άτομα 18-40 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 275€ Περιγραφή „Level App” is a Youth

el

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές

Κάνε αίτηση και ζήσε μια μοναδική εθελοντική εμπειρία!