Ολοκληρώθηκε η υποδοχή εθελοντών Β εξαμήνου 2018-19 στο InfinityGreece

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υποδοχή νέων εθελοντών για το Β εξάμηνο της σεζόν 2018-19.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Τζάνγκο γεμάτοι ενθουσιασμό αποδεχθήκαμε τα νέα μέλη μας! Είναι γεγονός η παρέα του InfinityGreece αριθμεί πλέον πάνω από 100 μέλη!

Έτσι, σε αυτή την μαζική συνάντηση, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τις δράσεις της ομάδας, καθοδηγήθηκαν από τους υπευθύνους κάθε τομέα για την πορεία τους στο προσεχές διάστημα και είχαν ενεργό ρόλο σε όποια άλλη δράση προέκυψε. Φυσικά, η υποδοχή ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο πάρτυ καλωσορίσματος στο Τζάνγκο μπαροκαφενές Μεζεδοπωλείο στη Φιλίππου 16.

υποδοχή εθελοντών

Δείτε το facebook event

Orfű, Hungary

Training Course «Youth for a peaceful Society» – 18-26/11/2021 – Orfű, Hungary

Youth for a peaceful society TRAINING COURSE FOR YOUTH WORKERS ΠΟΥ Orfű, Hungary ΠΟΤΕ 18-26 Νοεμβρίου 2021 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 3 άτομα 18-40 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 275€ Περιγραφή 1.Promoting peace

Training Course «Digital Tools for Youth Work», 09-15/09/2020 – Pompeii, Italy

poland

Training Course «Level App» – 28/01/2022 – 05/02/2022 – Rzeszów, Poland

Level APP TRAINING COURSE FOR YOUTH WORKERS ΠΟΥ Rzeszów, Poland ΠΟΤΕ 28 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου 2022 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 3 άτομα 18-40 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 275€ Περιγραφή „Level App” is a Youth

el

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές

Κάνε αίτηση και ζήσε μια μοναδική εθελοντική εμπειρία!