Ολοκληρώθηκε η υποδοχή εθελοντών Β εξαμήνου 2018-19 στο InfinityGreece

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υποδοχή νέων εθελοντών για το Β εξάμηνο της σεζόν 2018-19.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Τζάνγκο γεμάτοι ενθουσιασμό αποδεχθήκαμε τα νέα μέλη μας! Είναι γεγονός η παρέα του InfinityGreece αριθμεί πλέον πάνω από 100 μέλη!

Έτσι, σε αυτή την μαζική συνάντηση, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τις δράσεις της ομάδας, καθοδηγήθηκαν από τους υπευθύνους κάθε τομέα για την πορεία τους στο προσεχές διάστημα και είχαν ενεργό ρόλο σε όποια άλλη δράση προέκυψε. Φυσικά, η υποδοχή ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο πάρτυ καλωσορίσματος στο Τζάνγκο μπαροκαφενές Μεζεδοπωλείο στη Φιλίππου 16.

υποδοχή εθελοντών

Δείτε το facebook event

bansko bulgaria erasmus infinitygreece

Youth Exchange «In4Migration» – 11/06 – 19/06/2021 – Bansko, Bulgaria