Η Isomat στηρίζει το InfinityGreece!

Η Isomat, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο κοινωνικά ενεργή είναι σαν εταιρεία, υποστηρίζει τα προγράμματα εκπαίδευσης και εθελοντισμού του InfinityGreece.

Τον Οκτώβριο του 2018 η Isomat προχώρησε σε προϊοντική χορηγία 36 λίτρων χρώματος αφήνοντας έτσι για πάντα το στίγμα της στον ολοκαίνουργιο χώρο του InfinityGreece στη Θεσσαλονίκη. Μέλη και φίλοι του οργανισμού ανέλαβαν από κοινού τη διαμόρφωση του χώρου, όπου και θα στεγάζονται πλέον εργαστήρια, σεμινάρια, συναντήσεις και προγράμματα του InfinityGreece.

InfinityGreece

Το InfinityGreece είναι μία κοινότητα δημιουργών και εθελοντών, και απευθύνεται σε νέους που θέλουν να αναπτύξουν soft & hard skills στα Digital Media κάνοντας την πόλη λίγο πιο δημιουργική.

Για όλα τα όνειρα που βοηθάει να γίνουν πράξη, οφείλουμε όλοι εμείς στο InfinityGreece ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Isomat και την καλωσορίζουμε στο δίκτυο συνεργατών μας!

Isomat. Building Quality!

WebsiteFacebookInstagram

Training Course «Digital Tools for Youth Work», 09-15/09/2020 – Pompeii, Italy

bansko bulgaria erasmus infinitygreece