Η Isomat στηρίζει το InfinityGreece!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Η Isomat, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο κοινωνικά ενεργή είναι σαν εταιρεία, υποστηρίζει τα προγράμματα εκπαίδευσης και εθελοντισμού του InfinityGreece.

Τον Οκτώβριο του 2018 η Isomat προχώρησε σε προϊοντική χορηγία 36 λίτρων χρώματος αφήνοντας έτσι για πάντα το στίγμα της στον ολοκαίνουργιο χώρο του InfinityGreece στη Θεσσαλονίκη. Μέλη και φίλοι του οργανισμού ανέλαβαν από κοινού τη διαμόρφωση του χώρου, όπου και θα στεγάζονται πλέον εργαστήρια, σεμινάρια, συναντήσεις και προγράμματα του InfinityGreece.

InfinityGreece

Το InfinityGreece είναι μία κοινότητα δημιουργών και εθελοντών, και απευθύνεται σε νέους που θέλουν να αναπτύξουν soft & hard skills στα Digital Media κάνοντας την πόλη λίγο πιο δημιουργική.

Για όλα τα όνειρα που βοηθάει να γίνουν πράξη, οφείλουμε όλοι εμείς στο InfinityGreece ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Isomat και την καλωσορίζουμε στο δίκτυο συνεργατών μας!

Isomat. Building Quality!

WebsiteFacebookInstagram

bansko bulgaria erasmus infinitygreece

Youth Exchange «In4Migration» – 11/06 – 19/06/2021 – Bansko, Bulgaria

In4Migration YOUTH EXCHANGE ERASMUS+ ΠΟΥ Bansko, Bulgaria ΠΟΤΕ 11 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου 2021 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 6 άτομα 18-30 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 180€ Περιγραφή Along with the refugee wave

Youth Exchange «Youth & Volunteering», 01-07/03/2020 – Pompeii, Italy

This project is over! Το “Youth & Volunteering” ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες του προγράμματος μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους στο φοιτητικό blog του InfinityGreece, “Infititis.gr” Δες το άρθρο Youth & Volunteering ΠΟΥ

el

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές

Κάνε αίτηση και ζήσε μια μοναδική εθελοντική εμπειρία!