Meet our partners

InfinityGreece

Πολυχώρος WE

Ο πολυχώρος WE στέγασε στις εγκαταστάσεις του το InfinityGreece κατά τα έτη 2015-2017, ενώ ακόμα συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις.

InfinityGreece

Ανοιχτά σχολεία στη γειτονιά

Το InfinityGreece συμμετείχε στο 2ο κύκλο του προγράμματος, στη Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη της Creativity Platform, του Δήμου Θεσσαλονίκης και αποκλειστικό δωρητή το ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος"

InfinityGreece

Lancom

Lancom is the biggest cloud service provider in Greece. The company owns 3 proprietary Enterprise Data Centers in Athens and Thessaloniki, as well as a proprietary Fiber Optic Network offering the full spectrum of cloud and data center services. Balkan Gate, Lancom's 3rd data center, is the largest carrier neutral TIER III Data Center in Northern Greece.

InfinityGreece

Isomat

Η ISOMAT ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

InfinityGreece

Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Στόχος της Κ.Ε.ΔΗ.Θ είναι ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η πραγματοποίηση δράσεων, προγραμμάτων και εκδηλώσεων νεολαίας. Στήριξε το InfinityGreece στο Φεστιβάλ Ευτυχίας - "Τσίμπα ένα Χαμόγελο" .

InfinityGreece

efood

Το efood είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα στο πεδίο του online food delivery και μας υποστηρίζει σε σεμινάρια και δράσεις που πραγματοποιούμε!

InfinityGreece

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Από τον Μάϊο του 2019, το InfinityGreece προσφέρει έκπτωση 10% στα σεμινάρια που διοργανώνει, αποκλειστικά σε κατόχους της Ευρωπαικής Κάρτας Νέων.

InfinityGreece

Hot Dog King

Το Hot Dog King είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα για hot dog και όχι μόνο, στη Θεσσαλονίκη. Αγαπημένος γείτονας και στέκι για τους εθελοντές μας μετά το γραφείο. Απολαμβάνουν εκπτώσεις από τον γίγαντα των hot dog.

InfinityGreece

ΠΑ.ΜΑΚ.

Τα τελευταία δύο χρόνια το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του συναντήσεις του InfinityGreece.

InfinityGreece

Juicy Lucy

Οι εθελοντές μας απολαμβάνουν εκπτώσιες στα ζουμέρα burgers του Juicy Lucy

InfinityGreece

Ya Impro

Όταν ο καθένας είναι ο εαυτός του όλα γίνονται πιο εύκολα. Παίξε με όσα μπορεί να συμβούν. Η Ya Impro είναι η πρώτη σχολή αυτοσχεδιασμού στη Θεσσαλονίκη.

InfinityGreece

Origen

Με την ομάδα της Origen.gr συνεργαζόμαστε στενά ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία και συνδιοργανώνοντας εκδηλώσεις στην πόλη.

aiesec greece logo

AIESEC Greece

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο που διοικείται και αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές.

thess diktyo

Thess Δίκτυο

Το δίκτυο εθελοντικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης είναι ένα άτυπο Δίκτυο των εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης που δημιουργήθηκε το 2011.

InfinityGreece

Digital Nomads Observatory

Το Digital Nomads Observatory (digitalnomadsobs.org) μελετά και προωθεί την εργασιακή κουλτούρα του μέλλοντος, όπου ευζωΐα, εξειδικευμένη εργασία και ταξίδια δημιουργούν ένα νέο παραγωγικό lifestyle, τους “ψηφιακούς νομάδες”.

Friends

InfinityGreece

Kids In Action

 Τα Παιδιά Εν Δράσει θεωρούνται από τις πιο δυναμικές κολεκτίβες νέων καλλιτεχνών με πολλές και διαφορετικές δράσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

InfinityGreece

Semantic

H Semantic Computing ιδρύθηκε το 1997. Ο κύριος όγκος των εργασιών είναι η ανάπτυξη Επιχειρηματικού Λογισμικού(ERP)

InfinityGreece

Δήμος Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης φιλοξένησε Workshops του InfinityGreece στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

InfinityGreece

Α.Π.Θ.

Το Α.Π.Θ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα campus της Ελλάδας και μέσω του γραφείου διασύνδεσης του προωθεί τις δράσεις της ομάδας του InfinityGreece.

InfinityGreece

Youthnest

Το Youthnest ιδρύθηκε το 2015 και από τότε  παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς πολιτισμού.

InfinityGreece

TEDx UoM

Το TEDx UniversityofMacedonia είναι ένας θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έχει ως σκοπό να προσφέρει βήμα σε ιδέες που αξίζει να ακουστούν.

InfinityGreece

USB

Η United Societies of Balkans στέγασε στις εγκαταστάσεις της το InfinityGreece κατά τα έτη 2017-2018, ενώ ακόμα συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις.

edmundo

Edmundo

Η EDMUNDO είναι μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία που παρέχεται από τον Όμιλο EDUCATIVA, ο οποίος προσφέρει πληροφορίες, συμβουλές και βοήθεια σε νέους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε διεθνή πανεπιστήμια.

el