Δωρεάν Σεμινάριο! Εισαγωγή στο Life Coaching

Θέλεις να μάθεις τι είναι το coaching και πως μπορεί να σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου;

Το #InfinityGreece είναι εδώ για σένα με έναν κύκλο σεμιναρίων πάνω στο Personal Coaching! Στα επόμενα 6 σεμινάρια θα μάθουμε τι είναι το Life Coaching και ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες. Μέσα από την παρουσίαση ειδικών μοντέλων προσωπικής ανάπτυξης, στοχεύουμε στην κινητοποίηση του κάθε ατόμου με έναν πρωτοποριακό και  καινοτόμο τρόπο.

Tο πρώτο σεμινάριο είναι δωρεάν ώστε να γνωρίσεις την έννοια του coaching, ποια είναι τα είδη του, πως γίνεται η συνεργασία με έναν coach και πως μπορεί το coaching να με βοηθήσει και με ποιον τρόπο στην επίτευξη των στόχων σου.

-Βρίσκω εμένα

-Ανακαλύπτω και θέτω τους στόχους μου

-Εξαργυρώνω την επιτυχία μου

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, εξοπλίσου με καλή διάθεση και όρεξη να μάθεις νέα πράγματα και έλα στο γραφείο μας, την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 17:00, Βασιλέως Ηρακλείου 14. Τον καφέ και τα σνακ τα βάζουμε εμείς!

Powered by

Ομιλήτρια

Μαρία Θεοδοσίδου

Η Μαρία είναι απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Senior Professional Coach – μέλος HIC (Hellenic Institute of Coaching). Συγκεκριμένα έχει ασχοληθεί με τη Δια βίου Μάθηση, την Ψυχολογία Προσωπικότητας, την παιδική & εφηβική διαπαιδαγώγηση, αλλά και με την αυτοβελτίωση, τη γελωτοθεραπεία και την κινηματογραφοθεραπεία!

Το σεμινάριο έχει δωρεάν είσοδο και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενημερώνονται και να δημιουργούν. 

Μην το σκέφτεσαι, δήλωσε τώρα συμμετοχή. Τον καφέ τον κερνάμε εμείς! Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης

Είσοδος Ελεύθερη

elGreek
en_GBEnglish elGreek