Μάθε περισσότερα για το Digital Marketing, τη ψηφιακή εποχή καθώς και για τη νέα τάση του Digital Youthwork! Κάνε το πρώτο σου ψηφιακό βήμα!

Ο οργανισμός νεολαίας InfinityGreece σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, καθώς και το Grow Greek Tourism Online (GGTO) της Google διοργανώνουν την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 15:00 στην “Αίθουσα Α” στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν.Γερμανός” , ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο πάνω στα digital marketing & youthwork tools! 

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και η ευαισθητοποίηση των παρευρισκόμενων πάνω στη νέα ψηφιακή εποχή και στο κομμάτι του youthwork.

Digital Marketing - Fundamentals

Powered by Google Grow Greek Tourism Online

💡 Εξειδικευμένος εκπαιδευτής από το  Google Grow Greek Tourism Online θα μιλήσει πάνω σε θέματα ψηφιακού marketing με τη θεματολογία να επικεντρώνεται σε ψηφιακές δεξιότητες – κλειδιά, όπως το πώς μπορεί να διαφημιστεί κάποιος στο διαδίκτυο, πώς να γίνει χρήση δωρεάν εργαλείων του διαδικτύου, πως μπορεί κάποιος να αναλύει τα στοιχεία που προέρχονται από την επισκεψιμότητα των websites, πως να δημιουργήσει ένα ψηφιακό πλάνο, καθώς και πως να απασχοληθεί στον digital κόσμο.

Digital Youthwork- Framework & Development in digital era

Powered by Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης

💡 Εισηγητές που ασχολούνται με τo Youthwork και το Digital Youthwork θα αναλύσουν το όραμα τους, αναφερόμενοι στην εμπειρία τους μέχρι τώρα, σχετικά με τη νέα ανερχόμενη ψηφιακή τάση και με ποιο παραγωγικό τρόπο δύναται να αξιοποιηθούν τα εργαλεία του #GrowGreekTourismOnline στο Youthwork (Digital Youthwork).

Οι ομιλητές

Γνώρισε τους ειδικούς

Νίκος Ασβεστάς

Managing Director @ FLIP New Media

Μπάμπης Παπαϊωάννου

Προϊστάμενος Τμήματος Β’ Παρακολούθησης Περιφερειακών Δράσεων, Διεύθυνση Νέας Γενιάς, Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων