Παρουσίαση του project InfinityGreece Academy

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tον Οκτώβριο του 2016, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, έγινε η αρχή για την εκπαιδευτική πλατφόρμα “InfinityGreece Academy”. Το κοινό αγκάλιασε την παρουσίαση και συμμετείχε συλλογικά στη δημιουργία οδηγών/tutorials, μέσω Google Drive, live κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση, το InfinityGreece διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο ÜBERΝΤΟΥΖ (Δαναΐδων 8) την παρουσίαση του project  “InfinityGreece Academy”.

Τι είναι το InfinityGreece Academy;

Το InfinityGreece Academy είναι ένα project που τρέχει εσωτερικά τον τελευταίο χρόνο και έχει σκοπό την συνεχή εκπαίδευση νέων και παλιών εθελοντών αλλά και τον διαμοιρασμό γνώσεων μεταξύ της εθελοντικής ομάδας του InfinityGreece.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία πλατφόρμα που συγκεντρώνει εκπαιδευτικό υλικό ως προς τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούνται οι εθελοντές του InfinityGreece (radio, blog, video, marketing, HR). Την διαχείριση και εξέλιξη του περιεχομένου που θα υπάρχει εντός της πλατφόρμας ανέλαβαν οι εθελοντές του InfinityGreece, ενώ την υλοποίηση -από τεχνικής άποψης- η ομάδα της Οrigen.gr με τους οποίους και διατηρείται στενή συνεργασία.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

17:00 –  Άφιξη στο χώρο της εκδήλωσης

17:30 –  Εισαγωγική ομιλία

17:40 –  Έναρξη παρουσίασης

18:10 –  Απορίες, Ερωτήσεις, Σχόλια

18:20 –  Διάλειμμα

18:45 –  Workshop by Youthnest με θεμα “Build a Bridge”.

InfinityGreeceΜε την ολοκλήρωση του workshop θα ακολουθήσει networking.

“If we are all good communicators, where does all the miscommunication come from?!” :Με το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει workshop της Youthnest με θέμα την ομαλή επικοινωνία μέσα σε κάθε ομάδα, εθελοντική και μη. Εισηγήτρια του workshop θα είναι η Χριστίνα Χατζηαργυρου.

Στο χώρο του ÜBERΝΤΟΥΖ θα υπάρχουν info points από εθελοντικές ομάδες ή οργανισμούς όπως της Ethelon, των United Societies of Balkans, TEDx University of Macedonia, Comvos, Panthers Racing Auth και Finance Club.

InfinityGreece

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/484472415282212

infinitygreece lithuania erasmus

Youth Exchange «InfoWars» – 27/07 – 03/08/2021 – Šiauliai, Lithuania

InfoWars – Young Citizens Strike Back YOUTH EXCHANGE ERASMUS+ ΠΟΥ Šiauliai, Lithuania ΠΟΤΕ 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2021 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 5 άτομα 18-25 ετών ΔΙΑΜΟΝΗ καλύπτεται 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ καλύπτεται 100% ΜΕΤΑΦΟΡΑ καλύπτονται έως 275€ Περιγραφή

Youth Exchange «Youth & Volunteering», 01-07/03/2020 – Pompeii, Italy

This project is over! Το “Youth & Volunteering” ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες του προγράμματος μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους στο φοιτητικό blog του InfinityGreece, “Infititis.gr” Δες το άρθρο Youth & Volunteering ΠΟΥ

en_GB

The applications are open

Κάνε αίτηση και ζήσε μια μοναδική εθελοντική εμπειρία!