Teamwork in Digital Media

Teamwork in Digital Media

Τι είναι;

Ο στόχος είναι μέσα από το πρόγραμμα οι εθελοντές να κατανοήσουν τη σημασία της ομαδικής δουλειάς στα Digital Media και να αναλάβουν projects είτε real life είτε εικονικά. Μέσω της πρακτικής αυτής, η γνώση που θα αποκομίσουν θα τους βοηθήσει στη μετέπειτα εμπειρία τους στον οργανισμό και να αποκτήσουν την ικανότητα ανέλιξης σε θέσεις ευθύνης.  Ένα πρόγραμμα για νέους και φοιτητές με όρεξη και ειλικρινές ενδιαφέρον στα ψηφιακά μέσα.  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 8 εβδομάδων και καλύπτει συνολικά τις εξής διδακτικές ενότητες:  Introduction & Value, Proposition Canvas ,Photography ,Video, Radio ,Blog & WordPress, Marketing & Social Media ,HR & Public Speaking ,Project & Event Management

Γιατί συμβαίνει;

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του InfinityGreece για τους εθελοντές του οργανισμού έχει διάρκεια 8 εβδομάδων όπου μέσα από καινοτόμα και διαδραστικά σεμινάρια θα αποκτήσεις τα soft και hard skills που απαιτούνται για να κάνεις τη διαφορά στον τομέα σου! Είτε αφορά το HR Management είτε το Content Creation & το Marketing, οι εισηγητές των σεμιναρίων θα γίνουν οι προσωπικοί σου μέντορες! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπόσχεται να σε εισάγει στον χώρο των media  και να σου δώσει ερεθίσματα για να ανακαλύψεις την κλίση σου

Ποιος το διοργανώνει;

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ για τα μέλη και τους εθελοντές του InfinityGreece.

Που γίνεται;

Στα γραφεία του InfinityGreece.

Πότε;

Γίνεται το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου έχει διάρκεια 8 εβδομάδων

Συνοδευτικό υλικό

Reach your peak!
youth empowered to learn and discover
InfinityGreece
Εκπαιδεύσου στα Digital Media και ανακάλυψε τις δυνατότητές σου! Αυτή η σειρά σεμιναρίων σε αφορά! Αναρωτήθηκες ποτέ ποιο είναι το ταβάνι σου; Θέλεις να πειραματιστείς με τα Digital Media αλλά δε σου δίνεται η ευκαιρία; Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του InfinityGreece για τους εθελοντές του οργανισμού έχει διάρκεια 8 εβδομάδων όπου μέσα από καινοτόμα και διαδραστικά σεμινάρια θα αποκτήσεις τα soft και hard skills που απαιτούνται για να κάνεις τη διαφορά στον τομέα σου! Είτε αφορά το HR Management είτε το Content Creation & το Marketing, οι εισηγητές των σεμιναρίων θα γίνουν οι προσωπικοί σου μέντορες! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπόσχεται να σε εισάγει στον χώρο των media  και να σου δώσει ερεθίσματα για να ανακαλύψεις την κλίση σου. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ για τα μέλη και τους εθελοντές του InfinityGreece.
InfinityGreece
Soft & Hard skills to get started in digital media

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε σένα που μεγάλωσες στην ψηφιακή εποχή και θέλεις να μάθεις πειραματιζόμενος σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον νέων και φοιτητών.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ Teamwork in Digital Media” παρέχεται εντελώς δωρεάν ΜΟΝΟ στους εθελοντές του InfinityGreece!

Ποιός είναι ο στόχος;

Ο στόχος είναι μέσα από το πρόγραμμα οι εθελοντές να κατανοήσουν τη σημασία της ομαδικής δουλειάς στα Digital Media και να αναλάβουν projects είτε real life είτε εικονικά. Μέσω της πρακτικής αυτής, η γνώση που θα αποκομίσουν θα τους βοηθήσει στη μετέπειτα εμπειρία τους στον οργανισμό και να αποκτήσουν την ικανότητα ανέλιξης σε θέσεις ευθύνης.

Ένα πρόγραμμα για νέους και φοιτητές με όρεξη και ειλικρινές ενδιαφέρον στα ψηφιακά μέσα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 8 εβδομάδων και καλύπτει συνολικά τις εξής διδακτικές ενότητες:

 1. Introduction & Value Proposition Canvas
 2. Photography
 3. Video
 4. Radio
 5. Blog & WordPress
 6. Marketing & Social Media
 7. HR & Public Speaking
 8. Project & Event Management

  Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

  el