Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Thessavros”: Το αγαπημένο κυνήγι θησαυρού!

“Thessavros”: Το αγαπημένο κυνήγι θησαυρού!

Σου αρέσουν τα Χριστούγεννα και ψάχνεις νέους και μοναδικούς τρόπους για να περάσεις δημιουργικά τις ημέρες των γιορτών; Έχεις υπ’ όψιν σου αυτά τα περίεργα πλάσματα, τους Thessavrous; Και, το κυριότερο: Θέλεις να βοηθήσεις τον Άγιο Βασίλη και τους Thessavrous στην αποστολή τους να σώσουν τα Χριστούγεννα; Έπειτα από 3 χρόνια, το αγαπημένο κυνήγι θησαυρού “Thessavros” επιστρέφει κοντά μας! Το InfinityGreece σε συνεργασία με τη United Society of Balkans, φέρνουν κοντά μας το μοναδικό αυτό παιχνίδι με άρωμα Χριστουγέννων!

Τα πού και πότε του “Thessavros”

Το κυνήγι θησαυρού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022, με αφετηρία την βάση της Balkan Heart, από την United Society of Balkans, στην οδό Αλ. Δελμούζου 8. Η έναρξη είναι στη 13:00 το μεσημέρι και η συμμετοχή σου είναι εντελώς δωρεάν! Μπορείς να έρθεις μόνος/η/ο ή να φέρεις την παρέα σου! Τη συμμετοχή σου/σας μπορείς να δηλώσεις στη φόρμα συμμετοχής των ομάδων. Ακόμη, όμως, κι αν έρθεις μόνος/η/ο, μην σε απασχολεί! Θα σου βρούμε εμείς την τέλεια ομάδα!

Μα τί θα κάνεις, τελικά, σε αυτό το κυνήγι θησαυρού;

Σκοπός των ομάδων είναι να σώσουν τον Άγιο Βασίλη και τα Χριστούγεννα, με την βοήθεια των Thessavron. Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να μαζέψουν τα κολάρα των ταράνδων (κάτι μαθαίνω πως λειτουργούν και ως συσκευές τηλεμεταφοράς) και να τα δώσουν στον Άγιο Βασίλη για να μπορέσει να τους καλέσει και να ξεκινήσουν το μοίρασμα των χριστουγεννιάτικων δώρων!

Γιατί να λάβεις μέρος εσύ στο “Thessavros”;

Αν σου αρέσουν οι εξορμήσεις στην πόλη, το ομαδικό παιχνίδι και το να λύνεις μυστήρια, τότε το κυνήγι θησαυρού “Thessavros” είναι αυτό που ψάχνεις! Όχι μόνο έχεις τη δυνατότητα να δεις την πόλη υπό το πρίσμα ενός ενδιαφέροντος παιχνιδιού και να γνωρίσεις τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται εντός της, αλλά είναι και μια τέλεια ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για τα προγράμματα κινητικότητας και ευκαιρίες που υπάρχουν στην πόλη μας, καθώς και να κάνεις νέες γνωριμίες! Φέτος ειδικά, το InfinityGreece και η United Society of Balkans έχουν ως στόχο τους να βοηθήσουν τον “Φάρο του κόσμου” να καλύψει κάποιες από τις υλικές του ανάγκες και να στηρίξουμε το έργο του, μέσα από το κυνήγι του θησαυρού “Thessavros”. Συνεπώς, μέσα από τη συμμετοχή σου, βοηθάς κι εσύ στο έργο μας!

Ποια είναι η United Society of Balkans;

Το 2008 ιδρύθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων (United Societies of Balkans), που έκτοτε υποστηρίζουν δράσεις νεολαίας και πολιτισμού στην πόλη. Το 2018, μετά από 10 χρόνια, δημιούργησαν ένα χώρο δημιουργίας και έκφρασης στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, τη Balkan Heart. Αυτή “βαλκανική καρδιά”, είναι πάντα ανοιχτή στο κοινό για τις ποικίλες δράσεις της, όπως σεμινάρια, εργαστήρια ή άλλες δράσεις πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ποιος είναι ο “Φάρος του κόσμου”;

Ο “Φάρος του κόσμου” είναι ένα κέντρο προστασίας ανηλίκων, οι δραστηριότητες του οποίου ξεκίνησαν το 2004 όταν ο πατέρας Αθηναγόρας Λουκατάρης βρέθηκε στον Δενδροπόταμο. Η ονομασία επιλέχθηκε, γιατί ο φάρος φωτίζει σκοτεινά μέρη και βοηθάει τους ανθρώπους με την λάμψη του να βρούνε τον δρόμο τους. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος. Σήμερα, το έργο του “Φάρου του κόσμου” έχει βραβευτεί ως καλή πρακτική στο “Συμβούλιο της Ευρώπης” και το “State Department”. Πλέον, λειτουργούν διάφοροι τομείς, όπως διατροφής, ενισχυτικής διδασκαλίας, μαθήματα ξένων γλωσσών, μαθήματα μουσικής, ρομποτική, τομέας υγείας (εμβολιασμός, οδοντιατρικός και οφθαλμολογικός έλεγχος των παιδιών), απογευματινή δημιουργική απασχόληση και τομέας αθλητισμού, εργαστήρια θεάτρου, ζωγραφικής, χορού, χειροτεχνίας και κηπουρικής, κολύμβηση, ποδόσφαιρο κ.α. Τελικά, τί λες; θα αποδεχθείς την πρό(σ)κληση του “Thessavros” να βοηθήσεις τον Δρ. Τιρεξίδη να σώσει τον Άγιο Βασίλη και τα Χριστούγεννα; Το βέβαια είναι ότι σεε περιμένουμε για να διασκεδάσουμε, να μάθουμε και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, υποστηρίζοντας τον “Φάρο του κόσμου”! Δες την εκδήλωση “Thessavros” στο Fecabook

thessavros

Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Διάβασε Περισσότερα