Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το JobFair έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου

Το JobFair έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου

Έφτασε η στιγμή για το πολυαναμενόμενο event δικτύωσης της χρονιάς!

Είσαι φοιτητής Πολυτεχνείου ή ΣΘΕ στο ΑΠΘ και θέλεις να δικτυωθείς στην αγορά εργασίας;

Θέλεις να ενημερωθείς για ζητήματα εργασίας και να έρθεις σε επαφή με καταξιωμένες εταιρείες;

Τότε μην το πολυσκέφτεσαι και δήλωσε τώρα συμμετοχή στο JobFair

 

Job Fair event

Τί είναι όμως το JobFair;

Το Job Fair αποτελεί ένα event δικτύωσης μέσα από το οποίο οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με εταιρείες και ενημερώνονται για το τι ζητάει η αγορά εργασίας. Είναι η ευκαιρία κάθε φοιτητή για άμεση επαφή και αλληλεπίδραση με μελλοντικούς εργοδότες.

Το BEST Thessaloniki διοργανώνει το JobFair στις 8 Μαρτίου στο ΚΕΔΕΑ. Οι συμμετέχουσες εταιρείες αναζητούν νέα πρόσωπα για συνεργασία. Αναζητούν υποψήφιους κατάλληλους τόσο για μερική – πλήρη απασχόληση όσο και για πρακτική άσκηση. Ευκαιρία να τους στείλεις το βιογραφικό σου!

Τί γνωρίζουμε για το BEST, τον διοργανωτή του JobFair;

Όσον αφορά το BEST (Board of European Students of Technology) πρόκειται για έναν φοιτητικό, πανευρωπαϊκό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό υπαγόμενο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται σε 31 ευρωπαϊκές χώρες και σε 88 τεχνολογικά ιδρύματα!

Μπες τώρα στον σύνδεσμο και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής!

Τί περιμένεις; Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τις 28/02 και πάρε μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα event δικτύωσης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο!

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα του BEST μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού αλλά και του ίδιου του event! Μη ξεχάσεις να τσεκάρεις και το EBEC Challenge του BEST, έναν πολύ ενδιαφέροντα εθνικό διαγωνισμό!

ebec challenge

Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Διάβασε Περισσότερα