Τον Οκτώβριο του 2016, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, έγινε η αρχή για την εκπαιδευτική πλατφόρμα “InfinityGreece Academy”. Το κοινό αγκάλιασε την παρουσίαση και συμμετείχε συλλογικά στη δημιουργία οδηγών/tutorials, μέσω Google Drive, live κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση, το Μάρτιο του 2018, το InfinityGreece διοργάνωσε  στο ÜBERΝΤΟΥΖ την παρουσίαση του project  “InfinityGreece Academy”.

Τι είναι όμως το InfinityGreece Academy;

Το InfinityGreece Academy είναι ένα project που τρέχει εσωτερικά τον τελευταίο χρόνο και έχει σκοπό την συνεχή εκπαίδευση νέων και παλιών εθελοντών αλλά και τον διαμοιρασμό γνώσεων εντός του οργανισμού του InfinityGreece.

Ποιους αφορά;

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία πλατφόρμα που συγκεντρώνει εκπαιδευτικό υλικό ως προς τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούνται οι εθελοντές του InfinityGreece (content creation, management, technology).

Την διαχείριση και εξέλιξη του περιεχομένου που υπάρχει εντός της πλατφόρμας ανέλαβαν οι εθελοντές του InfinityGreece, ενώ την υλοποίηση -από τεχνικής άποψης- η ομάδα της Οrigen.gr .

elGreek
en_GBEnglish elGreek