Το InfinityGreece είναι ένας οργανισμός νεολαίας δημιουργικού χαρακτήρα που ξεκίνησε ως φοιτητική εθελοντική ομάδα στη Θεσσαλονίκη το 2014.

Ποιο είναι το όραμα;

Ονειρευόμαστε έναν κόσμο όπου οι νέοι είναι πιο δημιουργικοί. Στόχος μας είναι κάθε νέος να λαμβάνει δημιουργικά ερεθίσματα και να βρίσκει έναν χώρο έκφρασης ώστε να αναπτύσσεται προσωπικά, να διευρύνει τους ορίζοντές του και να μαθαίνει εμπειρικά αφήνοντας το στίγμα του στην τοπική κοινωνία.

Τι προσφέρουμε;

Παρέχουμε ένα ασφαλές, προστατευμένο και καθοδηγούμενο περιβάλλον,  στο οποίο τα μέλη μας εκπαιδεύονται, βρίσκουν συνεργάτες, εξοπλισμό και όλα τα μέσα ώστε να μπορούν να πειραματιστούν και να αναπτύξουν προσωπικά αλλά και τεχνικά skills στον χώρο των media και της διαφήμισης.

Πώς γίνεται αυτό;

Αφού περάσουν τη βασική εκπαίδευση, οι εθελοντές του InfinityGreece αναλαμβάνουν projects στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει (video, blogging, web radio, event management κ.α.), γίνονται κομμάτι μιας κοινότητας που ασχολείται συστηματικά με αυτό τον κλάδο και αντιμετωπίζουν καθημερινά νέες προσκλήσεις.

Τι έχουμε ήδη καταφέρει;

Το InfinityGreece, έχει ήδη πετύχει σημαντικές συνεργασίες τόσο με φορείς της πόλης όπως ο Δήμος Θεσσαλονίκης (διοργάνωση σεμιναρίων – workshops), ΜΚΟ όπως η United Societies of Balkans (μετράει ήδη 11 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας), επιχειρήσεις όπως ο πολυχώρος WE αλλά και οργανισμούς (Youthnest,Kids In Action, TEDxUoM) ή μικρότερες ομάδες της πόλης. Κοινός παράγοντας όλων αυτών των συνεργασιών ήταν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας και σεβασμού που σχηματίστηκαν με όλους τους εμπλεκόμενους που είδαν τους κοινούς στόχους να υλοποιούνται με επιτυχία!

Τι άλλο κάνουμε;

Οι εθελοντές του InfinityGreece πάντα βρίσκονται στην καρδιά της πόλης! Διοργανώνουμε εκδηλώσεις, δράσεις και φεστιβάλ που απευθύνονται στη νεολαία (π.χ. “ThessBandFest”, “Τσίμπα Ένα Χαμόγελο”, “ThesSavros” κ.α.). Μπορείς να βρεις περισσότερα project του InfinityGreece κάνοντας κλικ εδώ.

elGreek
en_GBEnglish elGreek