Γιορτάζουμε την

Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας

Τι είναι η Παγκόσμια Μέρα Ευτυχίας;

Η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ στις 28 Ιουνίου 2012 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου. Στην απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/66/281) επισημαίνεται ότι «το κυνήγι της ευτυχίας είναι βασικός ανθρώπινος σκοπός», ενώ αναγνωρίζεται «η ανάγκη για πιο δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη, που θα καταπολεμήσει τη φτώχεια και θα συμβάλλει στην ευτυχία και την ευημερία όλων των εθνών».

Η Ελλάδα στην 82η θέση στην παγκόσμια κατάταξη!

Τι είναι το Τσίμπα ένα Χαμόγελο;

Είναι ο δικός μας τρόπος να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πιο χαρούμενη, είναι το πρώτο φεστιβάλ ευτυχίας! Έλα μαζί μας στο pre και στο main event για να αφήσουμε μαζί χαμόγελα σε όλη την πόλη.

Pre Event

Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 16:00

Spread the Happiness

Ποιος θα ήθελε να είναι μόνος μια τέτοια μέρα; Μα φυσικά κανείς! Για αυτό και εμείς την Παρασκευή 20 Μαρτίου ξεχυνόμαστε στους δρόμους και μοιράζουμε χαμόγελα σε όλη την πόλη!

Puzzle Making

Και για να νιώσουμε πιο παιδιά από ποτέ, με την βοήθεια εθελοντών και περαστικών φτιάχνουμε το πιο χαμογελαστό παζλ της πόλης !

Main Event

Κυριακή 20 Μαρτίου στις 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Info Points

Οργανισμοί και οργανώσεις για τον εθελοντισμό και την ψυχική υγεία δίνουν το παρόν, έτοιμοι να σας ενημερώσουν για κάθε δράση της ομάδας τους και να λύσουν οποιαδήποτε απορία.

Stand Up Comedy

Ήταν ποτέ δυνατόν να κάνουμε ένα φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας και να μην σας κάνουμε να γελάσετε; Φυσικά και όχι! Stand up comedians θα δώσουν Live παραστάσεις στην σκηνή του πολύωρου WE και το γέλιο θα είναι, σίγουρα, ασυγκράτητο.

bill-kateris.jpg

Βασίλης Κατέρης

Παρουσιάζει ξεκάθαρα γιατί δεν βρήκαν καλύτερο. Ευτυχισμένο τον κάνει ότι ξεκίνησε τον κορονοϊό για να υπάρχουν άδειοι δρόμοι να περπατάει. Η κωμωδία του είναι πιο στάσιμη κι από τον στόλο του ΟΑΣΘ.

thanos-avgerinos.jpg

Θάνος Αυγερινός

Με κάνει χαρούμενο ένας καπουτσινο διπλός, μέτριος, μαύρη ζάχαρη, σκόνη σοκολάτας.

pierro.png

Πιέρρος Πατουχέας

Ο Πιέρρος Πατουχέας ξεκίνησε το stand up τον Οκτώβριο του 2015 γιατί η μαμά του, ο μπαμπάς του και ο ένας απ’ τους δύο φίλους του, του είπαν οτί είναι αστείος. Αυτό το συνδυάζει και με τις σπουδές του, στο τμήμα γεωλογίας του ΑΠΘ και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κάνει τις πέτρες να γελάνε, για να δικαιώσει την λαϊκή ρήση.

olektra.png

Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου

Είμαι η Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου και με κάνει χαρούμενη το μαύρο χιούμορ, ο ακτιβισμός, η αλληλεγγύη και τα γαρδουμπάκια.

akindinos.png

Ακίνδυνος Σαράκης

Με κάνει χαρούμενο το Netflix. Και οι προτάσεις χωρίς γλωσσικά λάθη. Εξαιρείται η πρόταση "Έληξε η συνδρομή σας στο Netflix".

Games

Και αφού έχουμε πάρει μια μικρή γεύση, με την κατασκευή του πιο χαμογελαστού παζλ την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Pre Event, ήρθε η ώρα για διασκεδαστικά παιχνίδια και πολλά άλλα δρώμενα για να «σπάσει ο πάγος» να ανοιχτούμε, να χαλαρώσουμε και φυσικά να γελάσουμε όλοι μαζί.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί ταιριάζει με τα μάτια μας! Θα μπορούσε, αλλά το επιλέξαμε γιατί το κίτρινο χρώμα συμβολίζει την χαρά, τονώνει την αυτοεκτίμηση, φτιάχνει τη διάθεση και χαρίζει κέφι.

Θα χάναμε εμείς ευκαιρία για τζέρτζελο; Όχι βέβαια! Η ευτυχία πρέπει να μοιράζεται.

Η ευτυχία δεν μετριέται σε χρήματα, για αυτό ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους!

Στόχοι του φεστιβάλ είναι να γνωστοποιήσει στους νέους την ύπαρξη της παγκόσμιας ημέρας ευτυχίας αναδεικνύοντας έτσι τη σημαντικότητα της ψυχικής υγείας και να τους εμπνεύσει δημιουργικά για μία πιο χαρούμενη ζωή!

Γράψε αυτό που σε κάνει χαρούμενο!

[post_grid id="5181"]