"Τσίμπα ένα χαμόγελο - Φεστιβάλ Ευτυχίας!"
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τους εθελοντές του InfinityGreece

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΘ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης).

Σάββατο 16 Μαρτίου
13:00 - 16:00

Τετάρτη 20 Μαρτίου
20:00 - 00:00

Με την υποστήριξη των:

Γιορτάζουμε την παγκόσμια μέρα ευτυχίας!

Σκοπός του φεστιβάλ είναι σε πρώτο επίπεδο να γνωστοποιήσει στους νέους την ύπαρξη της παγκόσμιας ημέρας ευτυχίας αναδεικνύοντας έτσι τη σημαντικότητα της ψυχικής υγείας και να τους εμπνεύσει δημιουργικά για μία πιο χαρούμενη ζωή!

Σάββατο 16 Μαρτίου
13:00 - 16:00

Σάββατο 16 Μαρτίου δίνουμε ραντεβού στο Harry’s Spot στην Αγγελάκη και μοιράζουμε χαμόγελα σε καταστήματα, σχολές και άλλες επιχειρήσεις! Κάνουμε την πόλη πιο χαρούμενη, be a part of it!

Τι είναι η Παγκόσμια Μέρα Ευτυχίας;

Η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ στις 28 Ιουνίου 2012 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου. Στην απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/66/281) επισημαίνεται ότι «το κυνήγι της ευτυχίας είναι βασικός ανθρώπινος σκοπός», ενώ αναγνωρίζεται «η ανάγκη για πιο δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη, που θα καταπολεμήσει τη φτώχεια και θα συμβάλλει στην ευτυχία και την ευημερία όλων των εθνών».

Η Ελλάδα στην 79η θέση!

Διάβασε την έρευνα για τον παγκόσμιο δείκτη ευτυχίας εδώ:

http://worldhappiness.report/ed/2018/

Τετάρτη 20 Μαρτίου
20:00 - 00:00

STAND UP COMEDY | ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ | INFO POINTS | YOUTH ACTIONS | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πιο χαρούμενη! 😄

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, το InfinityGreece διοργανώνει το “Τσίμπα ένα Χαμόγελο – Φεστιβάλ Ευτυχίας!” στον πολυχώρο WE!

Το πρώτο Φεστιβάλ Ευτυχίας έρχεται στη Θεσσαλονίκη με STAND UP COMEDY, INFO POINTS για τον εθελοντισμό και την ψυχική υγεία, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και πολλά άλλα δρώμενα!

Η βραδιά κλείνει με stand up comedy από τον Άγγελο Σπηλιόπουλου! Μαζί του οι Πιερρος Πατουχεας, Βασίλης Κατέρης, Στάθης Κόλιας, Θάνος Αυγερινός και Κώστας Κουτάνης που έρχονται να μας πουν γιατί είναι ευτυχισμένοι ή και όχι… 

Παρουσιάζει ο Θωμάς Παπαδάκης

Γράψε αυτό που σε κάνει χαρούμενο!

[ninja_form id=4]
[post_grid id="5181"]