Πώς θα σου φαινόταν να οργανώσεις μια θεατρική παράσταση από την αρχή;

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά σε συνεργασία με τo InfinityGreece.Com και την Ya Impro, συνδιοργάνωσαν μια σειρά διαδραστικών σεμιναρίων, σχετικά με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης εκ του μηδενός, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Improv Comedy.

Οι θεματικές που αναπτύχθηκαν ήταν οι εξής: 


-Πώς οργανώνω και επικοινωνώ μια παράσταση/project;
-Πώς δημιουργώ περιεχόμενο (Κέιμενο,Ραδιόφωνο,Βίντεο);
-Ποια η τέχνη του αυτοσχεδιασμού;

Κάθε Τετάρτη από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2019, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες μέσω του αυτοσχεδιασμού και του θεατρικού παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά είναι μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Creativity Platform και αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος/ Stavros Niarchos Foundation.

Οι μαθητές μας στα Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά παίξανε, μάθανε, γελάσανε, ζωγράφιαν τη δική τους αφίσα, ηχογράφησαν το ραδιοφωνικό σποτ και είναι πανέτοιμοι για παράσταση!!Αυτή την Τετάρτη σας περιμένουμε στις 18:00 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης με μια παράσταση Improv Comedy "Α! Να περάσουμε καλά!"———————————-Το πρόγραμμα "ανοιχτά σχολεία στη γειτονιά" είναι μια πρωτοβουλία της Διευθυντής Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Creativity Platform (Πλατφόρμα Δημιουργικότητας) και αποκλειστικό δωρητή το Stavros Niarchos FoundationΣτοιχεία Επικοινωνίας:Website: www.openshoolthess.grFacebook Page: Ανοιχτά Σχολεία στη ΓειτονιάInstagram: @openschoolthessΤηλ: 6946 265 653Email: info@openschoolthess.gr#openschoolthess #igeitoniastasxoleia #openhood #anoixtasxoleiasthgeitonia

Gepostet von InfinityGreece.Com am Freitag, 8. März 2019
Το ραδιοφωνικό σποτάκι που έφτιαξαν μαζί γονείς και μαθητές
elGreek
en_GBEnglish elGreek