Το USB γίνεται 10 χρονών και συνδυάζει Party με κοπή βασιλόπιτας!

Το USB γίνεται 10 χρονών και συνδυάζει Party με κοπή βασιλόπιτας!

Με την έλευση του 2018 ο φορέας United Societies of Balkan συμπληρώνει δέκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Από την ίδρυσή του το 2008, οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων έχουν υποστηρίξει πάνω από 60 προγράμματα ανταλλαγής στην Ελλάδα, ενώ έχουν φιλοξενήσει σχεδόν 2.800 άτομα και έχουν στείλει περισσότερα από 2.500 νέους σε χώρες της Ευρώπης.

Με μεγάλη χαρά, οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια στην Θεσσαλονίκη και μας προσκαλούν στην Κοπή Βασιλόπιτας για το 2018 στις 6 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στο Bord de leau drinkroom, Εγνατία 45, στην Θεσσαλονίκη!

Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος Dreaming Out Loud που υλοποιείται με την χρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων για όλη τη χρονιά.

Ποτό, μπουφές, παιχνίδια γνωριμίας, βασιλόπιτα για όλους και δώρα περιμένουν τους τυχερούς για να ξεκινήσει όμορφα το 2018!

Δεν υπάρχει λόγος να λείψεις!

Facebook event: Vasilopita Party!

Χορηγοί της εκδήλωσης: Enigma Escape Rooms, εστιατόριο Άσυλο, Body Revival Massage, κέντρο σωματικής ευεξίας FIT & FUNctional, tattoo artist Surreal Banks, διατροφολόγος Αναστασία Μαμάτσιου.

Close Menu