5 λόγοι για να μην χάσεις το πρώτο ThessBandFest!

5 λόγοι για να μην χάσεις το πρώτο ThessBandFest!

Είσαι λάτρης της μουσικής;

Τρέχεις από live σε live;

Αγαπάς τα φεστιβάλ και δεν χάνεις ούτε ένα;

Το ThessBandFest έρχεται για να σου δώσει όλες σου τις επιθυμίες σε μία μέρα.

Στη 1 Ιουνίου, στον πολυχώρο WE , η ομάδα του InfinityGreece ετοιμάζει το πρώτο μουσικό φεστιβάλ που θα γίνει θεσμός.

6 συγκροτήματα, περισσότεροι από 20 μουσικοί για περισσότερες από 5 ώρες θα βρεθούν στην ίδια σκηνή για να μας χαρίσουν μουσικές εμπειρίες.

Baildsa, Influenza, 5M, Low Tremple, 180 μπύρες και Kazoo, θα βρίσκονται εκεί για όλους όσους αγαπάνε τη μουσική σε μία μέρα εξαιρετικά αφιερωμένη σε αυτή.

Το απόλυτο μουσικό γεγονός της πόλης έρχεται και εδώ σου έχω 5 λόγους που δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα:

 

  1.  Κάθε καλοκαίρι χρειάζεται ένα δυναμικό ξεκίνημα. Το InfinityGreece, σου δίνει το τρόπο. Το ThessBandFest θα αποτελέσει την αφετηρία του καλοκαιριού σου. Κάθε αρχή, λοιπόν, χρειάζεται καλή μουσική. Σε αυτό το φεστιβάλ θα την βρεις και θα μπορείς μετά να συνεχίσεις ξέφρενα τα καλοκαιρινά σου σχέδια

2. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να γνωρίσεις στην ίδια σκηνή, σε μία μέρα, πολλά συγκροτήματα της πόλης σου. Θα ανακαλύψεις τις μουσικές τους, θα μάθεις τα τραγούδια τους και θα μπορείς έπειτα να τους ακολουθείς μέσα στη Θεσσαλονίκη. Είναι σίγουρα ενδιαφέρον να ζεις καινούργιες μουσικές εμπειρίες.

3. Θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. To ThessBandFest θα αποτελέσει ένα διάλειμμα για εσένα που έχεις ξεκινήσει το διάβασμα λίγο πριν την εξεταστική, για εσένα που έχεις μπουχτίσει στη δουλειά και για εσένα που έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις στα ίδια και στα ίδια μέρη. Είναι ευκαιρία να βρεθείς κι εσύ στο γεγονός αυτό που θα ταράξει την πόλη.

4. Στο ThessBandFest θα μπεις σε πραγματικό κλίμα φεστιβαλ. Θα δεις παράλληλες δράσεις να συμβαίνουν γύρω σου, θα χορέψεις, θα πιεις το ποτό σου και θα γιορτάσεις με τους φίλους σου τη μουσική ξέγνοιαστα.

5. Φυσικά, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η μέρα αυτή θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς αποκλειστικά για το κοινο του ThessBandFest. Δεν αξίζει να το χάσεις με τίποτα.

 

ThessBandFest

1 Ιουνίου,

Πολυχώρος WE

Eίσοδος 6 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

https://www.facebook.com/events/190544721570626/?active_tab=about

Close Menu