15 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις!

15 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις!

Αγαπητό κοινό του InfinityGreece,

Ελπίζουμε να είχατε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να γεμίσατε τις μπαταρίες σας και να προετοιμαστήκατε για έναν ακόμα πιο υπέροχο και δημιουργικό χειμώνα.

Πρεμιέρα σήμερα για τα άρθρα μας και μιας και μιλήσαμε για δημιουργία, ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σε μία από τις συνεχώς εξελισσόμενες μορφές της.

Όταν ακούμε τη λέξη φωτογραφία συνήθως σκεφτόμαστε τη δική μας εμπειρία από διακοπές, γενέθλια και χαρούμενες στιγμές. Απεικονίσεις της πραγματικότητας μας για την ομορφιά των οποίων νιώσαμε τόσο περήφανοι που θελήσαμε να τις μοιραστούμε.

Και εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι τα Social Media. Πράγματι, κάποιος πολύ σωστά θα σκεφτεί πως το Facebook, το Instagram, το Twitter και πολλές ακόμα ιστοσελίδες έχουν διαλύσει τη μαγεία της φωτογραφίας. Όλη η αδρεναλίνη για τη λήψη ενός ή δύο καλών πλάνων, γιατί δεν έχεις χώρο για περισσότερα, η αναμονή για το αποτέλεσμα και ο ρομαντισμός του σκοτεινού θαλάμου για την εμφάνιση των φιλμ, αποτελεί πλέον νοσταλγική ανάμνηση.

Αν δούμε τα πράγματα από άλλη ματιά όμως, η διευκόλυνση που προσφέρουν τα σημερινά μέσα έχουν κινητοποιήσει πολύ περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με την 8η μορφή τέχνης και να βιώσει λίγη από τη μαγεία της. Αυτό φαίνεται να έχουν καταλάβει και αξιοποιήσει οι παρακάτω άνθρωποι που εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη επιτυχία του Instagram μπορούν εύκολα να προωθήσουν το έργο τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους θαυμάσουμε.

Αν λοιπόν κι εσύ είσαι λάτρης της φωτογραφίας, ακολουθεί μία λίστα από λογαριασμούς που ίσως σε κάνουν να κολλήσεις:

 

  • Ζωγραφική
  • Μπορεί η ζωγραφική να απαιτεί μία τελείως διαφορετική διαδικασία όμως η σωστή προώθηση αυτής μπορεί κάλλιστα να επιτευχθεί με τη φωτογραφία.

 

1) Emmarepp.draws

 

2) jcm.art

 

3) Arttess.studio

 

4) Feature_gallery

 

5) Shraddha.ritesh

 

  • Φωτογραφίες από τον κόσμοΣε όσους αρέσουν τα ταξίδια είναι πιθανό οι παρακάτω φωτογραφίες να γίνουν οι νέοι τους προορισμοί. Για τους υπόλοιπους, είναι μια μοναδική ευκαιρία να σκεφτούν πόσο μικροσκοπικός είναι ο καθένας από εμάς μέσα σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο και πως τελικά είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε ανάγκη από τη φύση, αφού εκείνη θα ήταν το ίδιο πανέμορφη χωρίς εμάς.

 

6) ChrisBurkard

 

7) the_photographical_world

 

8) ottawaphoto

 

9) best_photography_2017

 

10) brahmino

 

  • Θεματικοι & αφηρημένοι λογαριασμοί
    «Making simpleawesomely simpleThats creativity.» λέει ο Charles Mingus και δεν έχει άδικο. Η πιο ‘’ασήμαντη’’ και διακριτική λεπτομέρεια μπορεί να ανοίξει για κάποιον ένα νέο κόσμο δημιουργίας.

11) notlikeontv

(Ένα graffiti που θα αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις.)

 

12) carsinfrontofhouses

(Ένα αυτοκίνητο μπροστά από ένα σπίτι που θα σε κάνει να το κοιτάξεις)

13) conformi_

(Η συνειδητοποίηση πως δύο τελείως διαφορετικά μέρη μπορούν να αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο και ίσως τελικά να μη διέφεραν και τόσο.)

 

14) nasa 

(Τα λεπτά που απλώς θα καθίσεις και θα θαυμάσεις το σύμπαν χάρη στου οποίου είσαι ζωντανός. (Όχι δε θεωρείσαι nerd αν ακολουθείς το λογαριασμό της Nasa)

 

15) finixart

(Ή απλά ένα μνημείο, ένα αντικείμενο, ένα κορίτσι ή μια ‘’ζημιά‘’ που δε θα προσπεράσεις. )

   Ελπίζω κάποια από τις παραπάνω δημιουργίες να έκανε κι εσένα να χαμογελάσεις. Μα κυρίως ελπίζω να δημιουργείς εσύ ο ίδιος με μόνα σου υλικά την παρατηρητικότητα και τη φαντασία!

  Καλή μας εβδομάδα!

 

by Χριστίνα Βίλδου

Close Menu