Από την όμορφη Θεσσαλονίκη...

Το InfinityGreece.com είναι μια ομάδα εθελοντών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που οραματίζεται νέους δραστήριους και δημιουργικούς, έτοιμους να παλέψουν για τη ζωή και να κάνουν κάθε τρελή ιδέα τους πραγματικότητα. Η φιλοσοφία της ομάδας βασίζεται στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών από τους εθελοντές προς τους εθελοντές. Είμαστε μια ομάδα από εμάς για εμάς. Θα μπορούσε κανείς να μας παρομοιάσει με ένα δημιουργικό σπίτι, από το οποίο μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον. Στην παρέα μας έχεις την δυνατότητα να αποτύχεις αρκεί να δοκιμάσεις!

Στόχος μας είναι να αφήνουμε θετικές επιρροές και ερεθίσματα στην κοινωνία και να εξελίσσουμε τα μέλη της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργίας Online περιεχομένου (ραδιόφωνο, κείμενα, βίντεο) καθώς επίσης και μέσα από τη διοργάνωση, προώθηση και διεξαγωγή διαφόρων δράσεων ή εκδηλώσεων μας στην πόλη.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν την δυνατότητα να μάθουν βιωματικά πως να συνεργάζονται με άλλους στα πλαίσια της ομάδας (και όχι μόνο), να οργανώνουν μια εκδήλωση, να προβάλουν σωστά το έργο τους, να διοικούν μια ομάδα, να κάνουν μια ραδιοφωνική εκπομπή ή ένα βίντεο κ.α.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε δημιουργικές προτάσεις και συνεργασίες.

Ο ιδρυτής,

Harhas.com

Contact Us

Name:*

E-mail:*
Comments: